OM OSS

Skikite - kiteerfaring siden 1996. Bli med oss på kurs!

OM OSS

Skikite.com holder kitekurs i hele Sør-Norge, men har hovedvekten av kursene våre på Finse samt Hardangervidden langs Riksvei 7. Vi ønsker å invitere deg med på en annerledes opplevelse, i en værtype mange velger å tilbringe innendørs. Vårt fokus på sikkerhet, kvalitet og opplevelse har blitt utviklet gjennom mange år med kitekurs.

Vi regner oss som førstevalget for de som skal kite i vinterfjellet, og i mer eksotiske deler av verden. Våre instruktører er først og fremst dedikerte kitere, med en bred instruktørbakgrunn, og vil gjøre alt for å gjøre deg som deltaker fornøyd.

Meet the Team

Skikite består av friluftsentusiaster som elsker å være ute å spre kiteglede.

Thomas Sørensen

Instruktør og medeier

Startet med kiting i 2002. Siden den gang har det blitt mange fine turer på fjellet. Både på kurs og på tur. Thomas har deltatt i flere langdistanse konkurranser med flere gode plasseringer. Blant annet 1. plass i VM 2015 (Vake) og 1. plass i Toke (Russland) 2014.

Morten Clausen

Instruktør

Mest sannsynlig en av Danmarks desidert beste snøkitere. Han har en allsidig friluftsbakgrunn. Holder kitekurs både på vann og på snø. Morten har mange turer med kite på fjellet. Både i konkurranser og bare for turens sin del.

Pål Gustad

Instruktør

Pål er en habil kiter og friluftsmann. Når han ikke kiter på Hardangervidda vinterstid så krysser han den gjerne på ski. Pål er også en dyktig kajakkpadler med flere langturer bak seg gjerne med innlagte maraton distanser. Det må også nevnes at Pål er tidligere norgesmester i eskimorullekajakk

Anette K. Kristiansen

Instruktør og medeier

Alltid smilende og glad. Elsker å være ute. Har blant annet kitet på sydpolen, Grønland på langs og deltatt i Vake. Anette sier om seg selv: «Turglede er viktig for meg. Jeg elsker å være ute. Være underveis. Tenne bål. Se på stjernene. Etterhvert har det blitt mange turer og jeg har utfordret meg selv på spennende ekspedisjoner. Jeg ønsker å dele med andre! Kanskje jeg kan hjelpe noen som vil ut på tur, ut og kite?»

Tor Olav H. Kalberg

Instruktør

Tor Olav er en allsidig instruktør som liker det meste av utendørs aktiviteter. Han har deltatt på flere laaange triatlon, maraton, sykkelritt og annet som er vondt og behagelig. Tor Olav er en habil kiter og dreven vinter-maskin, utdannet som lærer innen friluftsliv og kroppsøving, og han gleder seg til å treffe dere på kurs eller på tur i vinter!

Camilla Ianke

Instruktør og medeier

Camilla har en allsidig friluftsbakgrunn og har vært mye ute i vinterfjellet både med og uten kite. Camilla begynte å kite i 2014. Deltok på TOKE i 2015 og VAKE i 2017. Foruten kiting har Camilla lang erfaring med opplæring innen skred og vinterfriluftsliv generelt. Camilla har vunnet dameklassen i Amundsen Expedition 3 ganger på rad og motiveres av kampen mot klokka.

Per Store

Instruktør og medeier

Startet med kiting i 2002. Siden den gang har det blitt mange fine turer på fjellet. Både på kurs og på tur. Per har deltatt i flere langdistanse konkurranser med flere gode plasseringer. Blant annet 1. plass i VM 2015, Vake, og 2. plass i Toke (Russland).

Kyrre Flotve

Instruktør og medeier

Kyrre elsker ski og snø og har jobbet som skiinstruktør, servicemann og i skipatruljen på Voss gjennom mange år. Ellers er han en glad fotograf og tar alltid bilder over alt han kan klare å lirke fram kameraet. Vann er det rette elementet uansett om det er som snø eller vann. Kyrre kaller seg selv en “teknisk potet” og kan stort sett litt om alt.

Kim Vatne

Instruktør

Kim er en allsidig og praktisk instruktør. Kitet i mange år og trives like best utendørs. Når han ikke kiter trives han med jakt, tur, bobil, sjø og fluefiske

Hanne Skjønberg Hansen

Instruktør

Hanne er Skikite sitt Finnmarks alibi. Alltid smilende, forståelsesfull og har ofte en annen instruksjonsvinkling enn noen av sine ivrigste instruktør kollegaer. Hanne har kitet lenge, og har blant annet deltatt i arrangering av kite langløp. Andre interesser: Ute, bål, telt, fluefisk og så mye mye mer.

Rolf Hancke

Instruktør

Kitet i 4 år og trives like godt på vann som på snø. Når han ikke kiter trives han med sykling i marka og kajakkpadling i Oslofjorden.

Isak

Instruktør

Isak har vokst opp med kiting og er ellers glad i friluftsliv. Han er en dyktig kiter på snø og en glad turgåer. «Det finnes ikke noen bedre måte å være på fjellet enn med en kite i lufta.»

Våre samarbeidspartnere