CIRCLE

OM
OSS

CIRCLE

IN
STRUKT
ØRER

CIRCLE

OM
KITING

CIRCLE

KU
RS

CIRCLE


MEL
DING

CIRCLE

NY
HETER

logo350

"Lyst å prøve noe skikkelig gøy?"

Påmelding

Bestill kurs!


PÅMELDING

Skikite AS samarbeider ned Northern Exposure AS og benytter samme bookingløsning (Trekksoft).

Påmelding gjøres ved å gå inn på linken «Bestill kurs». Velg kursdato fra kalenderen og fyll ut påmeldingsskjema. Legg inn det betalingskortet du ønsker skal belastes. Beløpet reserveres og trekkes først når bestillingen er godkjent. Du vil motta en kvittering på mail når belastningen er fullført. Dersom du heller ønsker å få tilsendt faktura, så lar det seg selvsagt gjøre. Da sender du en mail med påmelding til info@skikite.com. Ved betaling bekrefter du å ha lest, forstått og akseptert betingelsene .

 

AVBESTILLING AV KUNDE

Avbestilles et kurs 14 dager før kursstart refunderes 50% av deltageravgiften. Avbestilles et kurs når det er 7 dager eller mindre igjen til kursstart refunderes ikke deltageravgiften. Man har selvsagt mulighet til å melde seg på et kurs seinere i sesongen, uten ekstra betaling. Avbestilling skjer på e-post til info@skikite.com

UNDER 18 ÅR

Deltagere under 18 år må ha med skriftelig godkjenning fra foresatte. Hvis du er under 16 år må en foresatt være til stede til enhver tid hvis ikke annet er spesifikt planlagt. Deltakelse fra foresatte er ikke nødvendig men anbefales da det er en fin erfaring å dele og ikke minst kjempemorsomt.

Fullstendig reisevilkår leser du HER

Sees på fjellet!