CIRCLE

OM
OSS

CIRCLE

IN
STRUKT
ØRER

CIRCLE

OM
KITING

CIRCLE

KU
RS

CIRCLE


MEL
DING

CIRCLE

NY
HETER

logo350

"Lyst å prøve noe skikkelig gøy?"

Om oss

Skikite.com holder kurs i hele Sør-Norge, men har hovedvekten av kursene våre på Finse og Hardangervidden langs Riksvei 7. Vi ønsker å invitere deg med på en annerledes opplevelse. I en værtype mange velger å tilbringe innendørs.

Vårt fokus på sikkerhet, kvalitet og opplevelse, har blitt utviklet gjennom tolv år med kitekurs. Vi regner oss som førstevalget for de som skal kite i vinterfjellet, og i mer eksotiske deler av verden.

Våre instruktører er først og fremst dedikerte kitere, med en en bred instruktør-bakgrunn, som gjør alt for å gjøre deg som deltaker fornøyd.
Instruksjon innen alpint, telemark, snowboard, i tillegg til førstehjelpskurs, snøhulekurs, fjellguiding og klatrekurs er noe av det vi har holdt på med i 20 år.
Vi har de siste årene bistått ekspedisjoner med utstyr, sikkerhet og kiteteknisk erfaring, enten de har krysset Finnmarksvidda, Grønland eller Sydpolen, med og uten verdensrekorder

Vi skreddersyr et opplegg som passer deres prosjekt eller langtur. Vi guider også enkeltpersoner og grupper som vil dra på langtur.

Utstyret vi bruker er alltid det nyeste fra en av de ledende kiteprodusentene, Flysurfer kites, og våre instruktører har flere års erfaring – der flere er i norges og/eller verdenstoppen i sin gren.

Alt ligger tilrette for at du skal få en kjempebra kurshelg – meld deg på!