CIRCLE

OM
OSS

CIRCLE

IN
STRUKT
ØRER

CIRCLE

OM
KITING

CIRCLE

KU
RS

CIRCLE


MEL
DING

CIRCLE

NY
HETER

logo350

"Lyst å prøve noe skikkelig gøy?"

CIRCLE

OM
OSS

CIRCLE

IN
STRUKT
ØRER

CIRCLE

OM
KITING

CIRCLE

KU
RS

CIRCLE


MEL
DING

CIRCLE

NY
HETER

logo350

"Lyst å prøve noe skikkelig gøy?"

Instruktører

Våre instruktører har inntil 15 års erfaring og elsker det vi holder på med. Nettopp vår interesse og glede for sporten gjør at vi skal kunne tilby deg en annerledes og fantastisk opplevelse på fjellet..

Vi har de siste årene bistått ekspedisjoner med utstyr, sikkerhet og kiteteknisk erfaring, enten de har krysset Finnmarksvidda, Grønland eller Sydpolen, med og uten verdensrekorder.

Instruksjon innen alpint, telemark, snowboard, i tillegg til førstehjelpskurs, snøhulekurs, fjellguiding og klatrekurs er noe av det vi har holdt på med de siste 20 årene.

Per Store - Skikite

Per Store

Startet med kiting i 2002. Siden den gang har det blitt mange fine turer på fjellet. Både på kurs og på tur. Per har deltatt i flere langdistanse konkurranser med flere gode plasseringer. Blant annet 1. plass i VM 2015, Vake, og 2. plass i Toke  (Russland).

Thomas Sørensen - Skikite

Thomas Sørensen

Startet med kiting i 2002. Siden den gang har det blitt mange fine turer på fjellet. Både på kurs og på tur. Thomas har deltatt i flere langdistanse konkurranser med flere gode plasseringer. Blant annet 1. plass i VM 2015, Vake, og 2. plass i Toke (Russland).

Blant annet 1. plass i VM 2015 (Vake) og 1. plass i Toke 2014.

Anette - Skikite

Anette

Alltid smilende og glad. Elsker å være ute. Har blant annet kitet på sydpolen, Grønland på langs og deltatt i Vake.

Anette sier om seg selv: «Turglede er viktig for meg. Jeg elsker å være ute. Være underveis. Tenne bål. Se på stjernene. Etterhvert har det blitt mange turer og jeg har utfordret meg selv på spennende ekspedisjoner. Jeg ønsker å dele med andre! Kanskje jeg kan hjelpe noen som vil ut på tur, ut og kite

Anette - Skikite

Camilla

Camilla har en allsidig friluftsbakgrunn og har vært mye ute i vinterfjellet både med og uten kite. 

Camilla begynte å kite i 2014 og deltok på TOKE 2015.

Foruten kiting har Camilla lang erfaring med opplæring innen skred og vinterfriluftsliv generelt.  Camilla har vunnet dameklassen i Amundsen Expedition 3 ganger på rad og motiveres av kampen mot klokka.

Anette - Skikite

Kyrre

Kyrre elsker snø og ski. Han har jobbet som skiinstruktør og startet med kiting i 2014.

Kyrre kaller seg selv en “teknisk potet” og kan stort sett litt om alt.

Per Store - Skikite

Kathrine

Kathrine er en habil og dyktig kiter som har deltatt i et rent jentelag i både Toke og Vake. Kathrine har kitet siden 2011.

Bård - Skikite

Bård

Kitet siden 2011. Er en aktiv kiter og friluftsmann. Driver med fjellturer, brevandring, frikjøring, klatring mm.  Deltok i langdistansekonkurransen Vake.